
Składniki
4 łyżki
2 sztuki
null
1 łyżeczka
4 sztuki
3 łyżki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser tofu wyjmij z zalewy, pokrój na 4 równe plastry, a następnie nakrop go sosem sojowym z obu stron.
Krok 2
Z chleba odetnij skórki i opiecz w tosterze.
Krok 3
Tak przygotowane kromki chleba natrzyj starannie czosnkiem, a następnie oprósz bazylią i ułóż na prostokątnej blasze.
Krok 4
Na chleb połóż pokrojony serek tofu, a następnie polej keczupem i oprósz wiórkami masła. Takie grzanki zapiekaj w piekarniku przez 10 min w temp. 180 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej