Hajducki szaszłyk

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 kilogram

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso opłucz i pokrój na kawałki.

Krok 2

Cebulę bierz i pokrój na ćwiartki. Oprósz solą i pieprzem.

Krok 3

Boczek pokrój na cienkie plasterki.

Krok 4

Na szpadki nabijaj: mięso, cebulę, boczek, aż do wykorzystania składników.

Krok 5

Piecz na ruszcie do czasu, gdy staną się miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
5 osób ogląda przepis:
Kurczak curry
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej