Hajducki szaszłyk przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hajducki szaszłyk

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 kilogram

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso opłucz i pokrój na kawałki.

Krok 2

Cebulę bierz i pokrój na ćwiartki. Oprósz solą i pieprzem.

Krok 3

Boczek pokrój na cienkie plasterki.

Krok 4

Na szpadki nabijaj: mięso, cebulę, boczek, aż do wykorzystania składników.

Krok 5

Piecz na ruszcie do czasu, gdy staną się miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej