
Składniki
3 sztuki
1 kilogram
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso opłucz i pokrój na kawałki.
Krok 2
Cebulę bierz i pokrój na ćwiartki. Oprósz solą i pieprzem.
Krok 3
Boczek pokrój na cienkie plasterki.
Krok 4
Na szpadki nabijaj: mięso, cebulę, boczek, aż do wykorzystania składników.
Krok 5
Piecz na ruszcie do czasu, gdy staną się miękkie.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej