Hajducki szaszłyk przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hajducki szaszłyk

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 kilogram

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso opłucz i pokrój na kawałki.

Krok 2

Cebulę bierz i pokrój na ćwiartki. Oprósz solą i pieprzem.

Krok 3

Boczek pokrój na cienkie plasterki.

Krok 4

Na szpadki nabijaj: mięso, cebulę, boczek, aż do wykorzystania składników.

Krok 5

Piecz na ruszcie do czasu, gdy staną się miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hajducki szaszłyk - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej