
Składniki
2 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
400 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę i paprykę pokrój na mniejsze części.
Krok 2
Mięso zmiel wraz z cebulą i papryką, a następnie skrop wodą i wyrób na masę.
Krok 3
Uformuj kotleciki i pozostaw na noc w lodówce.
Krok 4
Kotleciki ułóż na ruszcie i opiekaj około 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej