Składniki
null
null
null
0.5 szklanki
3 sztuki
2 sztuki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pstrągi wypatrosz i oczyść. Następnie umyj i pokrój w dzwonka.
Krok 2
Składniki marynaty dokładnie wymieszaj i włóż do niej kawałki ryby. Pozostaw na całą noc.
Krok 3
Na drugi dzień zwiń pstrągi w posmarowaną oliwą folią i piecz około 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
22 osoby oglądają przepis: 
Ziemniaki faszerowane po chłopsku
60 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej