Pstrągi w winnej marynacie

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

null

0.5 szklanki

3 sztuki

2 sztuki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pstrągi wypatrosz i oczyść. Następnie umyj i pokrój w dzwonka.

Krok 2

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj i włóż do niej kawałki ryby. Pozostaw na całą noc.

Krok 3

Na drugi dzień zwiń pstrągi w posmarowaną oliwą folią i piecz około 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pstrągi w winnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pstrągi w winnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pstrągi w winnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pstrągi w winnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pstrągi w winnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pstrągi w winnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pstrągi w winnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
10 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
23 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej