Hiszpańskie śniadanie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hiszpańskie śniadanie

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

15 dekagramów

1 szklanka

2 sztuki

0.5 sztuki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kawę zaparzyć i podać z mleczkiem i z cukrem.

Krok 2

Bułeczki przekroić wpół na wzdłuż i przełożyć salami, a do tego podać osączone oliwki w miseczce.

Krok 3

Na deser można podać owoce w syropie - najlepiej dwa rodzaje.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hiszpańskie śniadanie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hiszpańskie śniadanie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hiszpańskie śniadanie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hiszpańskie śniadanie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hiszpańskie śniadanie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hiszpańskie śniadanie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hiszpańskie śniadanie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hiszpańskie śniadanie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej