Jagody GOJI z mlekiem i płatkami

Autor: PARIS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

1 szklanka

10 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jagody goji wymieszać z płatkami kukurydzianymi. Zalać ciepłym mlekiem.

Krok 2

Idealny pomysł na zdrowe śniadanie.

Krok 3

Jagody goji zawierają duże ilości witamin, mikroelementów, aminokwasów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa z zielonego groszku
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej