Jagody GOJI z mlekiem i płatkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jagody GOJI z mlekiem i płatkami

Autor: PARIS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

0.5 szklanki

10 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jagody goji wymieszać z płatkami kukurydzianymi. Zalać ciepłym mlekiem.

Krok 2

Idealny pomysł na zdrowe śniadanie.

Krok 3

Jagody goji zawierają duże ilości witamin, mikroelementów, aminokwasów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej