
Składniki
1 szklanka
0.5 szklanki
10 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jagody goji wymieszać z płatkami kukurydzianymi. Zalać ciepłym mlekiem.
Krok 2
Idealny pomysł na zdrowe śniadanie.
Krok 3
Jagody goji zawierają duże ilości witamin, mikroelementów, aminokwasów.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej