Jagody GOJI z mlekiem i płatkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jagody GOJI z mlekiem i płatkami

Autor: PARIS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

0.5 szklanki

10 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jagody goji wymieszać z płatkami kukurydzianymi. Zalać ciepłym mlekiem.

Krok 2

Idealny pomysł na zdrowe śniadanie.

Krok 3

Jagody goji zawierają duże ilości witamin, mikroelementów, aminokwasów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jagody GOJI z mlekiem i płatkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej