Zupa z krążkami cebuli i chlebem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa z krążkami cebuli i chlebem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1.5 litra

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozłóż pokrojone kromki na 4 talerzach.

Krok 2

Następnie pokrój cebule w krążki i podsmaż na złotobrązowy kolor.

Krok 3

Zagotuj wywar z Rosołu wołowego Knorr, dopraw solą i pieprzem.

Krok 4

Wlewaj zupę do talerzy z chlebem i posypuj krążkami cebuli i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa z krążkami cebuli i chlebem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa z krążkami cebuli i chlebem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa z krążkami cebuli i chlebem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa z krążkami cebuli i chlebem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa z krążkami cebuli i chlebem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa z krążkami cebuli i chlebem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa z krążkami cebuli i chlebem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa z krążkami cebuli i chlebem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ryż po meksykańsku
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej