
Składniki
2 sztuki
1.5 litra
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozłóż pokrojone kromki na 4 talerzach.
Krok 2
Następnie pokrój cebule w krążki i podsmaż na złotobrązowy kolor.
Krok 3
Zagotuj wywar z Rosołu wołowego Knorr, dopraw solą i pieprzem.
Krok 4
Wlewaj zupę do talerzy z chlebem i posypuj krążkami cebuli i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej