Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dieta obniżająca cholesterol 2000 kcal

105 przepisów - 21 dni

Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 szklanka

2 łyżki

1 łyżeczka

1 garść

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Jogurt naturalny pokryj musem z mrożonych malin zmiksowanych z cukrem.

Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - Krok 1

Krok 2

Posyp całość posiekanymi pistacjami. Podawaj z listkami świeżej mięty.

Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - Krok 2
mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potas, fosfor, wapń, miedź, witamina B2, witamina B12, witamina C.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jogurt naturalny z musem malinowym i pistacjami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej