Kabaczek z dwoma rodzajami farszu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kabaczek z dwoma rodzajami farszu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 łyżki

10 dekagramów

25 dekagramów

10 dekagramów

1 pęczek

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kabaczka obierz, przekrój wzdłuż, wydrąż i na 2 minuty włóż do osolonego wrzątku. Wyjmij i oprósz sola i pieprzem.

Krok 2

Rzodkiewki i koperek drobno pokrój.

Krok 3

Przygotuj pierwszy farsz: twaróg, rzodkiewki, połowę koperku i śmietanę wymieszaj i dopraw.

Krok 4

Zrób drugi farsz: sardynki rozdrobnij, dodaj żółty ser, majonez i resztę koperku, wymieszaj i dopraw.

Krok 5

Każdą połówkę kabaczka wypełnij innym farszem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kabaczek z dwoma rodzajami farszu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kabaczek z dwoma rodzajami farszu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kabaczek z dwoma rodzajami farszu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kabaczek z dwoma rodzajami farszu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kabaczek z dwoma rodzajami farszu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kabaczek z dwoma rodzajami farszu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kabaczek z dwoma rodzajami farszu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Curry z soczewicy czerwonej
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej