
Składniki
2 sztuki
4 plastry
8 plastrów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Nagrzej piekarnik.
Krok 2
Przekrój bułki na pół, posmaruj masłem, połóż salami.
Krok 3
Włóż do piekarnika na 15 minut. Na chrupiące bułeczki połóż ser i polej je sosem barbecue.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej