Koreczki z rokpolem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koreczki z rokpolem

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

1 opakowanie

2 sztuki

0.5 sztuki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Z melona wydrąż kulki.

Krok 2

Ser pokrój na kawałki. Podobnie zrób z kromkami.

Krok 5

Nabijaj na szpikulec w kolejności grzanki, ser, a na koniec kuleczkę melona. Natychmiast podawaj.

Krok 3

Oliwę wymieszaj z sosem sałatkowym Knorr.

Krok 4

Wymieszaj kawałki chleba z sosem i zapiekaj w 180 stopniach aż powstaną grzanki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koreczki z rokpolem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koreczki z rokpolem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koreczki z rokpolem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koreczki z rokpolem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koreczki z rokpolem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koreczki z rokpolem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koreczki z rokpolem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koreczki z rokpolem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Aperol Spritz – przepis
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej