Kotleciki jajeczne

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

15 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 gram

null

null

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo. Obierz i zetrzyj na grubej tarce jarzynowej.

Krok 3

Fix Kotlety mielone Knorr wymieszaj z 2 łyżkami wody i dodaj do mięsa.

Krok 2

Pieczarki posiekaj i przesmaż na rozgrzanym oleju. Szczypior drobno posiekaj.

Krok 4

Do jajek dołóż pieczarki, szczypior i Fix. Wszytko razem wymieszaj.

Krok 5

Uformuj z masy kotleciki. Obtaczaj je w bułce tartej.

Krok 6

Smaż na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony. Podawaj z ryżem lub ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotleciki jajeczne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotleciki jajeczne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotleciki jajeczne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotleciki jajeczne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotleciki jajeczne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotleciki jajeczne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotleciki jajeczne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
19 osób ogląda przepis:
Sałatka grecka z fetą
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej