
Składniki
100 gramów
75 gramów
350 gramów
6 łyżek
350 gramów
0.2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka zetrzyj na grubej tarce, a następnie zmieszaj z sokiem z cytryny.
Krok 2
Utrzyj jogurt z cukrem na gładką masę.
Krok 3
Domieszaj wanilii i jabłek.
Krok 4
Ubij śmietanę na sztywną pianę. Dodaj do kremu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej