Krem jabłkowo – jogurtowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem jabłkowo – jogurtowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

350 gramów

350 gramów

100 gramów

75 gramów

0.2 łyżeczki

6 łyżek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka zetrzyj na grubej tarce, a następnie zmieszaj z sokiem z cytryny.

Krok 2

Utrzyj jogurt z cukrem na gładką masę.

Krok 3

Domieszaj wanilii i jabłek.

Krok 4

Ubij śmietanę na sztywną pianę. Dodaj do kremu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem jabłkowo – jogurtowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem jabłkowo – jogurtowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem jabłkowo – jogurtowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem jabłkowo – jogurtowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem jabłkowo – jogurtowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem jabłkowo – jogurtowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem jabłkowo – jogurtowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem jabłkowo – jogurtowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
39 osób ogląda przepis:
Ciasto Dzień Kobiet
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

średnie

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej