Krem malinowo - twarogowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem malinowo - twarogowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

600 gramów

350 gramów

100 gramów

5 łyżek

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj twaróg z sokiem z cytryny i cukrem na pienistą masę.

Krok 2

Dodaj płatki owsiane i migdały.

Krok 3

Do kremu pod koniec dodaj maliny. Lekko wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej