Krem malinowo - twarogowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem malinowo - twarogowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

4 łyżki

5 łyżek

350 gramów

600 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj twaróg z sokiem z cytryny i cukrem na pienistą masę.

Krok 2

Dodaj płatki owsiane i migdały.

Krok 3

Do kremu pod koniec dodaj maliny. Lekko wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem malinowo - twarogowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej