Krem reński przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem reński

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

50 mililitrów

25 gramów

750 gramów

150 gramów

250 gramów

35 gramów

250 gramów

300 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czereśnie przepołów i usuń pestki.

Krok 2

Rozkrusz pumpernikiel.

Krok 3

Śmietanę ubij na sztywną pianę. Rozrób twaróg wraz z jogurtem i cukrem. Dodawaj śmietanę.

Krok 4

Pumpernikiel zalej sokiem z czereśni i pozostaw, aż sok zostanie wchłonięty. Zmieszaj z tartą czekoladą.

Krok 5

Miskę napełnij na zmianę wiśniami, pumperniklem i kremem twarogowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem reński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem reński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem reński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem reński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem reński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem reński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem reński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem reński - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej