Krem z makreli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem z makreli

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Z makreli usuń dokładnie wszystkie ości, i zdejmij skórę.

Krok 2

Do ryby dodaj twaróg i zmiksuj.

Krok 3

Dopraw Delikatem Knorr i papryką. Krem najlepiej podawaj z chlebem razowym lub tostowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Pizza sticks - VIDEO
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej