Krem z makreli

Autor: tommy tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Z makreli usuń dokładnie wszystkie ości, i zdejmij skórę.

Krok 2

Do ryby dodaj twaróg i zmiksuj.

Krok 3

Dopraw Delikatem Knorr i papryką. Krem najlepiej podawaj z chlebem razowym lub tostowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Delikat przyprawa uniwersalna Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej