Krem z makreli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem z makreli

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Z makreli usuń dokładnie wszystkie ości, i zdejmij skórę.

Krok 2

Do ryby dodaj twaróg i zmiksuj.

Krok 3

Dopraw Delikatem Knorr i papryką. Krem najlepiej podawaj z chlebem razowym lub tostowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem z makreli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej