Kulki a la rafaello

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

2

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

25 osób wydrukowało

Pobierz pdf

72 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

0.5 szklanki

1 sztuka

2 łyżki

4 łyżki

4 opakowania

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kasię utrzeć z cukrem, następnie dodać żółtko oraz kakao i spirytus (ciągle ucierając)

Krok 2

Herbatniki drobno pokruszyć i wrzucić do masy.

Krok 3

Formować małe kuleczki i obtaczać je w wiórkach kokosowych.

Krok 4

Gotowe kuleczki przechowywać w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kulki a la rafaello - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kulki a la rafaello - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kulki a la rafaello - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kulki a la rafaello - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kulki a la rafaello - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kulki a la rafaello - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kulki a la rafaello - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Motylki
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej