Lody „Bomba” po kardynalsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Lody „Bomba” po kardynalsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

800 gramów

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wyłóż formę lodami czekoladowymi.

Krok 2

Następnie dopełnij kremem kardynalskim.

Krok 3

Szczelnie zamknij i włóż do zamrażarki. Po zamrożeniu zanurz formę na chwilę w gorącej wodzie i wyjmij lody na półmisek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Lody „Bomba” po kardynalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Lody „Bomba” po kardynalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Lody „Bomba” po kardynalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Lody „Bomba” po kardynalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Lody „Bomba” po kardynalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Lody „Bomba” po kardynalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Lody „Bomba” po kardynalsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Lody „Bomba” po kardynalsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Bigos z cukinii
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej