Marynata Bombay Masala przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Marynata Bombay Masala

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 łyżka

2 łyżki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

2 sztuki

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

50 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek drobno posiekaj.

Krok 2

Do moździerza wrzuć wszystkie przyprawy i dobrze rozetrzyj. Dodaj również przyprawę Knorr.

Krok 3

Do oleju wrzuć czosnek oraz roztarte przyprawy i wszystko dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marynata Bombay Masala - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marynata Bombay Masala - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marynata Bombay Masala - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marynata Bombay Masala - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marynata Bombay Masala - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marynata Bombay Masala - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marynata Bombay Masala - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Marynata Bombay Masala - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej