Marynata do karkówki barbecue przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Marynata do karkówki barbecue

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 mililitrów

3 łyżki

2 łyżki

1 łyżka

1 łyżka

3 sztuki

1 łyżka

1 łyżka

1 łyżka

1 łyżka

0.5 łyżeczki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Miód wymieszaj z wodą i cukrem, dodaj mini kostki Knorr

Krok 2

Do wymieszanych składników dodaj pozostałe produkty i dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Do marynaty włóż 1000g karkówki na 24godz.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marynata do karkówki barbecue - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marynata do karkówki barbecue - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marynata do karkówki barbecue - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marynata do karkówki barbecue - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marynata do karkówki barbecue - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marynata do karkówki barbecue - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marynata do karkówki barbecue - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Marynata do karkówki barbecue - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Pizza z tortilli
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Tradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?

Czytaj więcej