Wiosenna przekąska przepis – Zobacz na przepisy.pl

Wiosenna przekąska

Autor: gukinga

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

0.5 sztuki

4 plastry

0.25 sztuki

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotować na twardo, paprykę i cebulę pokroić w drobną kosteczkę, awokado wydrążyć ze skóry i pokroić w paseczki.

Krok 2

Na talerzu ułożyć ćwiartki jajka, awokado, szynkę zwiniętą w różyczkę i wszystko posypać czerwoną papryką i cebulką. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej