
Składniki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
2 sztuki
0.25 sztuki
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotować na twardo, paprykę i cebulę pokroić w drobną kosteczkę, awokado wydrążyć ze skóry i pokroić w paseczki.
Krok 2
Na talerzu ułożyć ćwiartki jajka, awokado, szynkę zwiniętą w różyczkę i wszystko posypać czerwoną papryką i cebulką. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej