Wiosenna przekąska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna przekąska

Autor: gukinga

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

0.5 sztuki

4 plastry

0.25 sztuki

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotować na twardo, paprykę i cebulę pokroić w drobną kosteczkę, awokado wydrążyć ze skóry i pokroić w paseczki.

Krok 2

Na talerzu ułożyć ćwiartki jajka, awokado, szynkę zwiniętą w różyczkę i wszystko posypać czerwoną papryką i cebulką. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Frittata z szynką
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej