Wiosenna przekąska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna przekąska

Autor: gukinga

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

0.5 sztuki

2 sztuki

0.25 sztuki

4 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotować na twardo, paprykę i cebulę pokroić w drobną kosteczkę, awokado wydrążyć ze skóry i pokroić w paseczki.

Krok 2

Na talerzu ułożyć ćwiartki jajka, awokado, szynkę zwiniętą w różyczkę i wszystko posypać czerwoną papryką i cebulką. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna przekąska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Łososiowy tymbalik
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej