Paluszki z mozzarelli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paluszki z mozzarelli

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

3 łyżki

1 sztuka

4 łyżki

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mozzarellę osusz, pokrój w grube plastry i podziel je na pół .

Krok 2

Panieruj w mące, jajku i bułce tartej.

Krok 3

Smaż na rozgrzanej oliwie ok. 2-3min.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paluszki z mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paluszki z mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paluszki z mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paluszki z mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paluszki z mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paluszki z mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paluszki z mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Paluszki z mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Botwinka
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej