
Składniki
5 łyżek
3 łyżki
1 sztuka
4 łyżki
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mozzarellę osusz, pokrój w grube plastry i podziel je na pół .
Krok 2
Panieruj w mące, jajku i bułce tartej.
Krok 3
Smaż na rozgrzanej oliwie ok. 2-3min.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej