Składniki
5 łyżek
3 łyżki
1 sztuka
4 łyżki
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mozzarellę osusz, pokrój w grube plastry i podziel je na pół .
Krok 2
Panieruj w mące, jajku i bułce tartej.
Krok 3
Smaż na rozgrzanej oliwie ok. 2-3min.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 
Zapiekanka makaronowa "PYCHOTKA"
45 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej