Miękki mus z ryby przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Miękki mus z ryby

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 szklanki

2 sztuki

2 szklanki

3 łyżki

1 łyżka

1 sztuka

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę namocz w mleku i dobrze odciśnij.

Krok 2

Zmiel razem z filetami rybnymi i cebulą przez maszynkę.

Krok 3

Jajka rozbij i oddziel żółtka o białek.

Krok 4

Żółtka utrzyj razem z margaryną, dodaj do masy z kaszą manną. Dopraw do smaku.

Krok 5

Wymieszaj delikatnie z ubitą na sztywno pianą z białek.

Krok 6

Foremki nasmaruj tłuszczem i oprósz bułką tartą, przełóż masę rybną i gotuj w ciepłej kąpieli.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Tort leśny mech
czas przygotowania
180 min.
stopień trudności

średnie

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej