Miękki mus z ryby przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Miękki mus z ryby

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 szklanki

2 sztuki

2 szklanki

3 łyżki

1 łyżka

1 sztuka

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę namocz w mleku i dobrze odciśnij.

Krok 2

Zmiel razem z filetami rybnymi i cebulą przez maszynkę.

Krok 3

Jajka rozbij i oddziel żółtka o białek.

Krok 4

Żółtka utrzyj razem z margaryną, dodaj do masy z kaszą manną. Dopraw do smaku.

Krok 5

Wymieszaj delikatnie z ubitą na sztywno pianą z białek.

Krok 6

Foremki nasmaruj tłuszczem i oprósz bułką tartą, przełóż masę rybną i gotuj w ciepłej kąpieli.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Miękki mus z ryby - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej