Mus bawarski z łososiem i awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mus bawarski z łososiem i awokado

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

3

heart
12 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

53 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

113 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jest idealny, kiedy chcesz zabłysnąć swoim kulinarnym kunsztem. MUS BAWARSKI Z ŁOSOSIEM I AWOKADO podaje się na eleganckich przyjęciach i w najlepszych hotelach. Przygotowanie zabiera nieco czasu, ale nie jest trudne.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej