Mus bawarski z łososiem i awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mus bawarski z łososiem i awokado

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

3

10 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

45 osób wydrukowało

Pobierz pdf

98 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jest idealny, kiedy chcesz zabłysnąć swoim kulinarnym kunsztem. MUS BAWARSKI Z ŁOSOSIEM I AWOKADO podaje się na eleganckich przyjęciach i w najlepszych hotelach. Przygotowanie zabiera nieco czasu, ale nie jest trudne.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej