Mus bawarski z łososiem i awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mus bawarski z łososiem i awokado

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

3

10 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

43 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

80 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jest idealny, kiedy chcesz zabłysnąć swoim kulinarnym kunsztem. MUS BAWARSKI Z ŁOSOSIEM I AWOKADO podaje się na eleganckich przyjęciach i w najlepszych hotelach. Przygotowanie zabiera nieco czasu, ale nie jest trudne.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mus bawarski z łososiem i awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Burger z tuńczykiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej