
Składniki
null
null
2 łyżki
3 łyżki
1 litr
1 pęczek
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obrane ogórki zetrzyj na tarce o dużych oczkach, rzodkiewki również.
Krok 2
Warzywa wymieszaj z posiekanymi orzechami, koperkiem i kefirem. Dopraw solą i pieprzem , wstaw do lodówki na ? godziny.
Krok 3
Przed podaniem udekoruj plasterkami ogórka i pokrojona w kostkę rzodkiewką.
Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu
trudne
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej