Ostre papryczki faszerowane serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ostre papryczki faszerowane serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Papryczki umyj, osusz i rozetnij na połówki. Usuń nasionka.

Krok 2

Rozsmaruj serkiem środki warzyw.

Krok 3

Piecz bezpośrednio na ruszcie przez kilka minut, do momentu gdy ser się zrumieni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ostre papryczki faszerowane serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ostre papryczki faszerowane serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ostre papryczki faszerowane serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ostre papryczki faszerowane serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ostre papryczki faszerowane serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ostre papryczki faszerowane serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ostre papryczki faszerowane serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ostre papryczki faszerowane serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej