
Składniki
2 sztuki
2 łyżeczki
0.5 szklanki
2 sztuki
1 sztuka
4 łyżeczki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Owoce umyj, obierz ze skórek. Pokrój w kostkę.
Krok 2
Musztardę wymieszaj z cukrem oraz winem.
Krok 3
Wszystkie owoce wymieszaj i polej sosem. Sałatkę podawaj schłodzoną.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 

Makaron w sosie pieczarkowym
20 min.
łatwe
Planujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej