Panierowana mięsna kostka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Panierowana mięsna kostka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

3 łyżki

1 sztuka

null

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso umyj, osusz i potnij w dość grubą kostkę.

Krok 2

Oprósz mięso solą i pieprzem i panieruj kolejno w roztrzepanym jajku i bułce tartej.

Krok 3

Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Szybka zalewajka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej