
Składniki
null
null
3 łyżki
1 sztuka
null
1 sztuka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj, osusz i potnij w dość grubą kostkę.
Krok 2
Oprósz mięso solą i pieprzem i panieruj kolejno w roztrzepanym jajku i bułce tartej.
Krok 3
Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej