Panierowana mięsna kostka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

3 łyżki

1 sztuka

null

1 sztuka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso umyj, osusz i potnij w dość grubą kostkę.

Krok 2

Oprósz mięso solą i pieprzem i panieruj kolejno w roztrzepanym jajku i bułce tartej.

Krok 3

Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panierowana mięsna kostka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Karpatka
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej