Panierowane przegrzebki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Panierowane przegrzebki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

0.5 szklanki

1 sztuka

null

1 łyżka

1 łyżka

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przegrzebki obtocz kolejno w mące, w rozmąconym jajku, a następnie w bułce tartej.

Krok 2

Na patelni rozgrzej olej i smaż przegrzebki przez 1 minutę z każdej strony.

Krok 3

Gotowe przegrzebki ułóż na talerzu i polej majonezem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej