
Składniki
5 łyżek
0.5 szklanki
1 sztuka
null
1 łyżka
1 łyżka
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przegrzebki obtocz kolejno w mące, w rozmąconym jajku, a następnie w bułce tartej.
Krok 2
Na patelni rozgrzej olej i smaż przegrzebki przez 1 minutę z każdej strony.
Krok 3
Gotowe przegrzebki ułóż na talerzu i polej majonezem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej