Panierowane przegrzebki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Panierowane przegrzebki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

0.5 szklanki

1 sztuka

null

1 łyżka

1 łyżka

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przegrzebki obtocz kolejno w mące, w rozmąconym jajku, a następnie w bułce tartej.

Krok 2

Na patelni rozgrzej olej i smaż przegrzebki przez 1 minutę z każdej strony.

Krok 3

Gotowe przegrzebki ułóż na talerzu i polej majonezem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Panierowane przegrzebki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej