Faszerowane papryki z ryżem i mięsem mielonym – Zobacz na przepisy.pl

Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem

Autor: cichoola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej