Faszerowane papryki z ryżem i mięsem mielonym – Zobacz na przepisy.pl pixel

Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem

Autor: cichoola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

29 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej