Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem

Autor: cichoola

ratingratingratingratingrating

185

8 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej