Paprykowe roladki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paprykowe roladki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

1 sztuka

1 pęczek

250 gramów

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twaróg rozgnieć i przypraw solą oraz pieprzem.

Krok 2

Koperek posiekaj i wymieszaj z serem.

Krok 3

Seler naciowy pokrój w słupki. Na papryce układaj porcje sera oraz słupki selera.

Krok 4

Zwiń i pospinaj wykałaczkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej