
Składniki
null
null
1 sztuka
1 pęczek
250 gramów
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Twaróg rozgnieć i przypraw solą oraz pieprzem.
Krok 2
Koperek posiekaj i wymieszaj z serem.
Krok 3
Seler naciowy pokrój w słupki. Na papryce układaj porcje sera oraz słupki selera.
Krok 4
Zwiń i pospinaj wykałaczkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej