
Składniki
null
null
1 sztuka
1 pęczek
250 gramów
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Twaróg rozgnieć i przypraw solą oraz pieprzem.
Krok 2
Koperek posiekaj i wymieszaj z serem.
Krok 3
Seler naciowy pokrój w słupki. Na papryce układaj porcje sera oraz słupki selera.
Krok 4
Zwiń i pospinaj wykałaczkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej