
Składniki
null
null
1 sztuka
1 pęczek
250 gramów
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Twaróg rozgnieć i przypraw solą oraz pieprzem.
Krok 2
Koperek posiekaj i wymieszaj z serem.
Krok 3
Seler naciowy pokrój w słupki. Na papryce układaj porcje sera oraz słupki selera.
Krok 4
Zwiń i pospinaj wykałaczkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej