Paprykowe roladki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paprykowe roladki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

1 sztuka

1 pęczek

250 gramów

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twaróg rozgnieć i przypraw solą oraz pieprzem.

Krok 2

Koperek posiekaj i wymieszaj z serem.

Krok 3

Seler naciowy pokrój w słupki. Na papryce układaj porcje sera oraz słupki selera.

Krok 4

Zwiń i pospinaj wykałaczkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej