Paprykowe roladki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paprykowe roladki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

1 sztuka

1 pęczek

250 gramów

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twaróg rozgnieć i przypraw solą oraz pieprzem.

Krok 2

Koperek posiekaj i wymieszaj z serem.

Krok 3

Seler naciowy pokrój w słupki. Na papryce układaj porcje sera oraz słupki selera.

Krok 4

Zwiń i pospinaj wykałaczkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Paprykowe roladki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej