Patelnia mexico II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Patelnia mexico II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 opakowanie

1 łyżeczka

1 łyżeczka

50 gramów

500 gramów

500 gramów

4 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso podsmaż na oleju. Przypraw, by było pikantne.

Krok 2

Kapustę poszatkuj, fasolę odsącz i opłukaj, pomidory rozdrobnij.

Krok 3

Boczek pokrój w kostkę i wytop na osobnej patelni, by był chrupki.

Krok 4

Warzywa oraz boczek dodaj do mięsa i smaż razem do czasu, gdy płyn odparuje. Dopraw ketchupem i przyprawami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej