Patelnia mexico II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Patelnia mexico II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 opakowanie

1 łyżeczka

1 łyżeczka

50 gramów

500 gramów

500 gramów

4 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso podsmaż na oleju. Przypraw, by było pikantne.

Krok 2

Kapustę poszatkuj, fasolę odsącz i opłukaj, pomidory rozdrobnij.

Krok 3

Boczek pokrój w kostkę i wytop na osobnej patelni, by był chrupki.

Krok 4

Warzywa oraz boczek dodaj do mięsa i smaż razem do czasu, gdy płyn odparuje. Dopraw ketchupem i przyprawami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Patelnia mexico II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej