
Składniki
2 sztuki
null
500 gramów
null
null
3 sztuki
null
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę posiekaj i zeszklij na oliwie.
Krok 2
Pieczarki zetrzyj na tarce o grubych oczkach i dodaj do cebuli
Krok 3
Do przestudzonych pieczarek dodaj żółty tarty ser, wymieszaj i dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej