Pieczarki pieczone przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pieczarki pieczone

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

500 gramów

null

null

3 sztuki

null

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj i zeszklij na oliwie.

Krok 2

Pieczarki zetrzyj na tarce o grubych oczkach i dodaj do cebuli

Krok 3

Do przestudzonych pieczarek dodaj żółty tarty ser, wymieszaj i dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej