
Składniki
2 sztuki
null
500 gramów
null
null
3 sztuki
null
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę posiekaj i zeszklij na oliwie.
Krok 2
Pieczarki zetrzyj na tarce o grubych oczkach i dodaj do cebuli
Krok 3
Do przestudzonych pieczarek dodaj żółty tarty ser, wymieszaj i dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej