
Składniki
5 plastrów
1 pęczek
3 łyżki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
obrać i pokroić w kostkę kurczaka wędzonego
Krok 2
kaqpustę posiekac
Krok 3
ananasa pokroić w kosteczki
Krok 4
wszyskie składniki włożyć do miski i dodać 3 łyżki stołowe majonezu ale nie czubate razem wszystko wymieszać . żadnych przypraw nie dodawać
Krok 5
polecam ! SMACZNEGO :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej