
Składniki
1 sztuka
5 łyżek
1 sztuka
100 gramów
500 gramów
4 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżka
1 opakowanie
250 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj i pokrój na paseczki. Pora, papryki oraz pieczarki pokrój na plasterki, a cebulę w piórka.
Krok 2
Kolejno usmaż wszystkie warzywa oraz mięso. Na każdą porcję używaj 1 łyżkę oleju. .
Krok 4
Na końcu podsmaż cebulę i dodaj do niej bulion zmieszany z Fixem Wsyp wszystkie przyprawy, sos sojowy i wymieszaj.
Krok 5
Teraz dodaj mięso oraz usmażone warzywa i podgrzewaj chwilę, aby wszystko zyskało aromat i sos lekko zgęstniał. Podawaj z ryżem
Krok 3
Fix Knorr wymieszaj z bulionem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej