Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

4 plastry

1 szczypta

1 szczypta

4 sztuki

1 łyżka

4 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Piersi z kurczaka umyj, następnie rozkrój wzdłuż.

Krok 2

Posyp Przyprawą Złocisty Kurczak Knorr, skrop olejem i sokiem z cytryny. Odstaw na 10 minut.

Krok 3

W powstałe po przecięciu kieszonki włóż zrolowany plaster sera i po plasterku pomidora.

Krok 4

Rozgrzej patelnię i smaż kotlety do czasu, gdy się zarumienią. Podawaj z surówką i ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pierś z kurczaka pomidorowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej