Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

30

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

20 gramów

0.5 szklanki

4 sztuki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i posiekaj.

Krok 2

Do czosnku dodaj ocet winny, oliwę i sól.

Krok 3

Wszystkie składniki zmiksuj dokładnie. Marynatą nacieraj mięso.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej