Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

20 gramów

0.5 szklanki

4 sztuki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i posiekaj.

Krok 2

Do czosnku dodaj ocet winny, oliwę i sól.

Krok 3

Wszystkie składniki zmiksuj dokładnie. Marynatą nacieraj mięso.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej