Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

20 gramów

0.5 szklanki

4 sztuki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i posiekaj.

Krok 2

Do czosnku dodaj ocet winny, oliwę i sól.

Krok 3

Wszystkie składniki zmiksuj dokładnie. Marynatą nacieraj mięso.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa Mirka Drewniaka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Spaghetti napoli
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej