
Składniki
null szczypt
null szczypt
1 łyżeczka
null szczypt
1 łyżka
5 łyżek
1 łyżka
0.5 łyżeczki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Majonez dokładnie ubij z koniakiem, sokiem i skórka z cytryny.
Krok 2
Następnie dodaj ketchup, chilli, sól, cukier i pieprz Cayenne.
Krok 3
Wszystko dokładnie wymieszaj o schłodź.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej