Sos diabelski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos diabelski

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null szczypt

null szczypt

1 łyżeczka

null szczypt

1 łyżka

5 łyżek

1 łyżka

0.5 łyżeczki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez dokładnie ubij z koniakiem, sokiem i skórka z cytryny.

Krok 2

Następnie dodaj ketchup, chilli, sól, cukier i pieprz Cayenne.

Krok 3

Wszystko dokładnie wymieszaj o schłodź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos diabelski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos diabelski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos diabelski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos diabelski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos diabelski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos diabelski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos diabelski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos diabelski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Zupa ziemniaczana
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej