
Składniki
1 sztuka
300 gramów
2 sztuki
500 gramów
2 opakowania
300 gramów
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokroić sałatę na drobne kawałki lub podrzeć w rękach
Krok 2
Pomidory, ogórka i fetę pokroić w niedużą kostkę
Krok 3
Oliwki pokroić w plasterki
Krok 4
Cebulę pokroić w drobne piórka
Krok 5
Przygotować sos według zaleceń na opakowaniu
Krok 6
Wymieszać
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej