
Składniki
1 sztuka
300 gramów
2 sztuki
500 gramów
2 opakowania
300 gramów
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokroić sałatę na drobne kawałki lub podrzeć w rękach
Krok 2
Pomidory, ogórka i fetę pokroić w niedużą kostkę
Krok 3
Oliwki pokroić w plasterki
Krok 4
Cebulę pokroić w drobne piórka
Krok 5
Przygotować sos według zaleceń na opakowaniu
Krok 6
Wymieszać
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej