
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 łyżka
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mix sałat z rukolą, pestki słonecznika i dyni wsypujemy do miski.
Krok 2
Pomidorki cherry (kolor dowolny) przekrawamy na pół i dodajemy do miski.
Krok 3
Dodajemy oliwę z czosnkiem.
Krok 4
Mieszamy.
Krok 5
Gotowe
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej