
Składniki
1 kilogram
3 sztuki
2 łyżki
1 łyżka
0.5 łyżki
1 łyżka
0.5 łyżki
0.25 łyżki
1 szczypta
1 gram
3 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przyprawy wymieszać + czosnek (bez soli i oleju). Wymieszaj mięso z przyprawami, dodaj olej, a na końcu sól.
Krok 2
Mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym z przykryciem i wstawić do rozgrzanego piekarnika na 180C na 1godz.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej