
Składniki
130 gramów
50 gramów
0.5 łyżeczki
1 łyżeczka
1 szczypta
200 gramów
5 gramów
120 mililitrów
60 mililitrów
1 sztuka
120 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mieszamy suche składniki
Krok 2
Dodajemy mleko, olej, jajko i na koniec gorącą wodę.
Krok 3
Pieczemy w 170 stopniach przez 35-40 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej