hiszpańska tortilla

Autor: joanna Kasprzyk

ratingratingratingratingrating

2

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 gramy

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

obrać, pokroic w kostkę, rozgrzac oliwę, dodać ziemniaki

Krok 2

smazyc doprawić sola pieprzem wedzona papryką

Krok 3

dodac cebulę i smażyc

Krok 4

po zrumienieniu dodać roztrzepane jajka

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • hiszpańska tortilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • hiszpańska tortilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • hiszpańska tortilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • hiszpańska tortilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • hiszpańska tortilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • hiszpańska tortilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • hiszpańska tortilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
6 osób ogląda przepis:
Sałatka zielona
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej