kanapka na śniadanie z jajkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

kanapka na śniadanie z jajkiem

Autor: SzymonMars Mars

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

4 sztuki

2 szczypty

2 szczypty

2 sztuki

2 plastry

2 plastry

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

zrób jajko w garnku

Krok 2

posmaruj kromki chleba majonezem

Krok 3

nałóż na kanapke sałate

Krok 4

następnie daj na kanapke pomidorki

Krok 5

ponownie sałate nałóż na kanapke

Krok 6

następnie na kanapke nałóż szynke wieprzową

Krok 7

nałóż na kanapke jajko

Krok 8

posól kanapke

Krok 9

popieprz kanapke

Krok 10

i kanapka gotowa smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • kanapka na śniadanie z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • kanapka na śniadanie z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • kanapka na śniadanie z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • kanapka na śniadanie z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • kanapka na śniadanie z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • kanapka na śniadanie z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • kanapka na śniadanie z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • kanapka na śniadanie z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Nudle z patelni po chińsku
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej