PYSZNA PRZEKĄSKA przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

PYSZNA PRZEKĄSKA

Autor: It's My Little Yummy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

4 sztuki

6 łyżek

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do miseczki sypię garść płatków następnie daję kilka pomidorków.

Krok 2

Na pomidorki daję 2 łyżki serka sól i pieprz. Naprawdę smaczne drugie śniadanie.

Krok 3

W większym wydaniem może być śniadaniem lub podwieczorkiem. Zależy na co w danej chwili macie ochotę. Super też sprawuje się do wzięcia do pracy (ale pamiętajcie upały nie służą serkowi!!!)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Grzyby duszone w śmietanie
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej