PYSZNA PRZEKĄSKA przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

PYSZNA PRZEKĄSKA

Autor: It's My Little Yummy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

4 sztuki

6 łyżek

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do miseczki sypię garść płatków następnie daję kilka pomidorków.

Krok 2

Na pomidorki daję 2 łyżki serka sól i pieprz. Naprawdę smaczne drugie śniadanie.

Krok 3

W większym wydaniem może być śniadaniem lub podwieczorkiem. Zależy na co w danej chwili macie ochotę. Super też sprawuje się do wzięcia do pracy (ale pamiętajcie upały nie służą serkowi!!!)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • PYSZNA PRZEKĄSKA - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.

Czytaj więcej