
Składniki
1 łyżka
6 plastrów
2 łyżki
200 gramów
1 opakowanie
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Utrzyj w misce biały ser z majonezem, sokiem z cytryny
Krok 2
Dodaj koperek, szczypiorek oraz Przyprawę w mini kostkach Knorr. Ponownie utrzyj tak aby wszystkie składniki się połączyły. Masę wstaw na godzinę do lodówki.
Krok 3
Nałóż na każdy plaster masę serową i zwijaj za pomocą folii. Roladki schłódź w lodówce przez godzinę
Krok 4
Przed podaniem roladki pokrój na 2 cm kawałki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej