Rumsztyk z cebulą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rumsztyk z cebulą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

null

null

600 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso umyj, osusz i oczyść.

Krok 2

Następnie pokrój na grube plastry i przypraw.

Krok 3

Skrop olejem i pozostaw w chłodnym miejscu.

Krok 4

Cebulę pokrój, posól i podduś.

Krok 5

Rumsztyki ułóż na grillu i piecz około 14 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rumsztyk z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rumsztyk z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rumsztyk z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rumsztyk z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rumsztyk z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rumsztyk z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rumsztyk z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rumsztyk z cebulą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej