
Składniki
2 sztuki
null
null
null
600 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj, osusz i oczyść.
Krok 2
Następnie pokrój na grube plastry i przypraw.
Krok 3
Skrop olejem i pozostaw w chłodnym miejscu.
Krok 4
Cebulę pokrój, posól i podduś.
Krok 5
Rumsztyki ułóż na grillu i piecz około 14 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Podobne przepisy
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej