Ryba w majeranku i jabłkach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba w majeranku i jabłkach

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

100 gramów

1 kilogram

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka obierz i pokrój w plastry.

Krok 2

Filety posól i popieprz, po czym odstaw do lodówki na 60 minut.

Krok 3

W żaroodpornym naczyniu ułóż warstwę jabłek. Posyp majerankiem i posól.

Krok 4

Połóż filety, skrop je sokiem z cytryny i posyp masłem.

Krok 5

Piecz 25 minut w temperaturze 150 stopni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba w majeranku i jabłkach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba w majeranku i jabłkach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba w majeranku i jabłkach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba w majeranku i jabłkach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba w majeranku i jabłkach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba w majeranku i jabłkach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba w majeranku i jabłkach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba w majeranku i jabłkach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
12 osób ogląda przepis:
Grzanki z serem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej