
Składniki
null
null
1 sztuka
1 szklanka
0.5 sztuki
4 łyżki
1.5 szklanki
1.5 kilograma
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety umyj, osusz i przełóż do rondelka.
Krok 2
Śmietanę wymieszaj z musztardą i sokiem z cytryny i zalej filety.
Krok 3
Odstaw do lodówki na 1 godzinę, do marynowania.
Krok 4
Wyciągnij ryby, osącz z nadmiaru zalewy i obtocz w mące.
Krok 5
Smaż prze 10 minut., łącznie z obydwóch stron.
Krok 6
Filety polej sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej

















