
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
20 gramów
2 łyżki
300 gramów
null
1 sztuka
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kaczkę natrzyj solą i czosnkiem, a następnie pokrój na porcje.
Krok 2
Podsmaż na tłuszczu.
Krok 3
Dodaj pokrojoną cebulę i grzyby.
Krok 4
Po chwili podlej wodą i uduś pod przykryciem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
trudne
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej